Alltid fri frakt och fria returer / Snabb leverans / 30 dagar öppet köp på lagervaror

By Leonnie lanserar Ring Collection

|22/04, 2021

By Leonnie lanserar Ring Collection

Visst gör solens efterlängtade strålar mirakel varje dag nu, men de förtrollar också vinterns favoriter till något vi snabbt och smart vill stuva undan och byta ut mot en tunnare och lättare garderob. 

I skiftet mellan årstiderna utmanas alltid plats och prioriteringar till max.

Oavsett om entréns förvaring består av endast en hatthylla heller en hel garderobsvägg, behöver så mycket finnas till hands och vad som är vackert samsas inte alltid med det vi behöver ha nära till varje dag. Här hemma samsas hundens påsar och koppel med fingervantar, paraplyn, hopprep och allt handbag stuff som byts mellan väskor och fickor dagligen.

Storage Baskets och Organizers på rad i olika storlekar och modeller håller allt lättåtkomligt och lyxigt sorterat. Ett verkligt vårtips är att låta modellen Mini Organizer samla vårens alla solglasögon på ett ställe.

Vår första kollektion Tassle fick ett sånt otroligt mottagande av er vid lanseringen och efterfrågan har till min glädje bara fortsatt. Love på att så många samlar alla delar med för att skapa verklig budoir-känsla. Arbetet med att skapa en helt ny kollektion var därför nervös i nivå med ”kan man älska ett barn till lika mycket som det första”.

När Ring Collection äntligen föddes, ett år försenad pga pandemin föll allt ändå på plats och jag är så varmt tacksam för att den kan och får ta en lika stor plats på scenen för exklusiv förvaring. Kollektionen rymmer allt från Jewellery Boxes till riktigt stora Storage Chests som med fördel kan staplas på varandra till en helt out of ordinary möbel. 

Klicka in och kika på modeller, nyanser och de magiska metallpläteringarna.