Alltid fri frakt och fria returer / Snabb leverans / 30 dagar öppet köp på lagervaror

Hänryckningens tid

|25/05, 2021

Hänryckningens tid

Hänryckningens tid kan ändå inget virus ta ifrån oss. Hur härligt är det inte när allt plötsligt är krispigt grönt, ljuset om kvällarna, långhelgerna i maj avlöser varandra och det finns massor att fira. 

Om än i mindre festskala än vanligt får vi äran att gratulera konfirmander, mammor, jubilarer, studenter och brudpar på löpande band.

Vad tror ni de önskar sig?

De mest uppskattade presenterna är väl ändå de vi får glädjas åt varje dag. Och helst flera gånger om dagen. En lyxig känsla att se på, ta i och som skapar verklig vardagsnytta. 

Våra härliga Storage Boxes används flitigt som tvättkorgar och finns i flera nyanser och former för olika rum och stilinriktningar. Från morsdagspresent till bröllopsgåva kan vi garantera att den både blir uppskattad, använd och en verklig interior favourite.

Helt ärligt är det väl få saker i hemmet som vi garanterat använder eller slänger en blick på så ofta, så varför inte låta den lyxa sitt syfte till max. Inte långt efter i nytta kommer annan förvaring som smyckeskrin, korgar och smarta sorteringsbrickor för allt du vill organisera med stil.