Alltid fri frakt och fria returer / Snabb leverans / 30 dagar öppet köp på lagervaror

Välkommen till vår nya webshop!

|27/02, 2021

Välkommen till vår nya webshop!

Välkommen in i våren och till vår nya webshop! 

Äntligen vänner, kan vi öppna upp det nya. En hemsida med fokus på bättre användarupplevelse, ny logistikpartner och fler proffsiga hantverkare än någonsin som syr våra kollektioner. Och bäst av allt, alla ni fantastiska följare som vill vara med på resan.

Efterfrågan på exklusiv förvaring har aldrig varit större. Walk-in-closets är hemmets nya rum och att skapa ordning och att organisera trendar i alla åldrar. Kanske har det här otroligt prövande året fått oss att, mitt i allt, maxa upplevelsen av våra hem mer än någonsin.

Lagret är påfyllt av både nya designs och efterlängtade klassiker. Vår mest ikoniska modell Storage Box i Tassle Collection, med sitt lyxiga quiltmönster är tillbaka i nyanserna Champagne, Black, Metallic och Copper.

Nya Ring Collection kommer nu i ännu fler modeller av boxar, baskets och smyckeskrin. I mycket exklusivt veganskt material med präglad snakeskin-look och maxad läderlik känsla passar den flertalet inredningsstilar och matchar alla färgsättningar. De mörkt bruna och svarta artiklarna har sin ring i silverpläterat stål och den ljusbruna pryds av densamma i mässing.

Hoppas att du hittar favoriten du väntat på till din egna förvaringskollektion och även upptäcker våra nya darlings.